Pályázatok, támogatások

E-World kiállítás részvételi támogatási pályázat

30.05.2023.
1 min

A 2023-as düsseldorfi E-World konferencia és kiállításon cégünk, a Wenerate is képviseltette magát. Az eseményen való részévteli lehetőségre termékünk külföldi piacralépésének egyik fontos állomásaként tekintettünk, kiutazásunk célja potenciális ügyfelek, együttműködő partnerek megismerése és információ gyűjtése a német piacról.

Az E-World mellett lehetőséget kaptunk, hogy május 22-én hétfőn a Lengyel Intézetben (Polnisches Institut) is bemutassuk cégünket, ahol kollégánk előadást tartott, melyben ismertette cégünk termékét és piacra lépési szándékait. Az előadást követően beszélgetések alakultak ki több érdeklődővel is, akik közül együttműködésre is érdemes lehetőség is kibontakozott.

Május 23-án végigjártuk a teljes düsseldorfi expot és számos beszélgetésen és egyeztetésen keresztül sikerült fontos együttműködéseket megalapoznunk. A német piacról olyan cégektől és személyektől tudunk információt gyűjteni, akik akár már több évtizede tevékenykednek az országban és jól ismerik annak sajátosságait. Ezek az információk nagymértékben hatással vannak cégünk piacralépési stratégiájára.

Összefoglalóan a német piac minden várakozásunkat meghaladó mértékben konzervatív és zárt, ezért az erre a piacra történő belépést a jelenlegi fő fókuszpiacok - Lengyelország, Csehország, Románia és Szlovákia - utánra halasztottuk.

Utazásunk és az eseményen való részvételünk a Gépipari Tudományos Egyesület (GTE) és a Külgazdasági és Külügyminisztérium közreműködésével jött létre, köszönjük nekik a lehetőséget.


Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdés esetén munkatársaink állnak rendelkezésére