Blog

Létesítmény Energetikus: Képzési- és Bértámogatás a Munkaerőfejlesztésért és Megtartásért Pályázaton keresztül

07.03.2024.
2 mins

Miről lesz szó?

A Képzési- és Bértámogatás a Munkaerőfejlesztésért és Megtartásért Pályázat lehetőséget kínál a vállalatoknak munkavállalóik képzésére és fejlesztésére, beleértve az energetikus képzést is.

A munkaerőpiac folyamatos fejlődése és az energiahatékonyság növekvő jelentősége miatt egyre nagyobb igény mutatkozik az energetikusokra. A vállalatok számára kínált Képzési- és Bértámogatás a Munkaerőfejlesztésért és Megtartásért Pályázat új szakasza lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozások versenyképesebbé váljanak azáltal, hogy képzésen keresztül fejlesztik munkavállalóik készségeit és szakértelmét. Kiemelten fontos szerepet kap ebben a létesítmény energetikus képzés, amelyre Pest megye és Budapest vállalatai is pályázhatnak.

Szoftverünk lehetőséget nyújt arra, hogy Ügyfeleink a különböző forrásbevonási, pályázati lehetőségekről tájékozódjanak, akár néhány kattintással jelentkezzenek és élejenek a lehetőségekkel.

Támogatási lehetőségek

A Képzési- és Bértámogatás a Munkaerőfejlesztésért és Megtartásért Pályázat keretében a vállalatok széleskörű támogatást kaphatnak a képzéseik finanszírozásához. A pályázati lehetőség Pest megye és Budapest vállalatai számára is nyitott, lehetőséget teremtve a régió gazdasági fejlődésére és versenyképességének növelésére.

A támogatás mértéke a képzés teljes összegének függvényében változik, de a maximális támogatási összeg mind a kis-, közép-, mind a nagyvállalatok számára megfelelő lehetőséget biztosít a fejlődésre és a szakemberek képzésére.

Képzéstípusok és alkalmazási területek

Milyen képzéstípusok esetében igényelhető a támogatás?

  • Szakmai ismeretre irányuló és jogszabályhoz kötött képzések (létesítmény energetikus szakképesítés)
  • Soft skill képzések,
  • Információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzések,
  • Nyelvi képzések.

Az energiamegtakarítás és a fenntarthatóság egyre nagyobb prioritást kap a vállalkozásoknál, ezért az energetikusok szerepe kiemelkedő fontosságú a modern üzleti környezetben. A Képzési- és Bértámogatás a Munkaerőfejlesztésért és Megtartásért Pályázat segítségével pedig a vállalatok képesek lehetnek fejleszteni munkavállalóik készségeit és szakértelmét, ami hozzájárulhat a vállalkozások hosszú távú sikeréhez és fenntarthatóságához.

További információk a pályázattal kapcsolatban és további forrásbevonási lehetőségekről ügyfeleink a szoftverünk "Forrásbevonás" menüponjában tájékozódhatnak.

Forrás: Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, Munkahelyi képzések támogatása - Munkaerő Fejlesztési Támogatás


Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdés esetén munkatársaink állnak rendelkezésére