Gyakran ismételt kérdések

1

Jó helyen jársz, ha ezt a pontot előbb olvasod, mint a Juttatásokról szóló pontot...
A Wenerate egy korai fázisban lévő startup cég, ami éppen csak túl van az első körös kockázati tőke bevonásán és az első ügyfelei megszerzésén. Ebben a fázisban 10-ből 9 startup meghal vagy csődbe megy. Azért, hogy mi legyünk az az 1, sokat kell közösen tennünk. Egy olyan csapat vagyunk, amelynek tagjait az energetika és a fenntarthatóság iránti kiemelt érdeklődés tartja össze. Azért foglalkozunk ezzel, mert szeretjük a témát és olyan problémákat ismertünk fel az ügyfeleinknél, amelyekre megoldást tudunk nyújtani. A 'garázsból' indult ötletünket azzal tudtuk validálni, hogy már 30 ügyfelünk van és 250 millió forint kockázati tőkét fektettek a cégünkbe. A tőke felhasználásához nagy tervek társulnak, szeretnénk fejleszteni a szoftvert, kiépíteni az értékesítési rendszert és eljutni Európa más országaiba is. A szervezetet igyekszünk olyan módon bővíteni, hogy akik korán csatlakoznak hozzánk, ők hosszú távú karrier lehetőséget találjanak nálunk, akár vezetőként, akár részvényesként. A kockázat tehát magas, de ha túléljük ezt a korai életszakaszt, akkor a jutalom kárpótolni fog minket a sok erőfeszítésért.
2

Csupa olyan csapattársad lesz, akik minden nap szeretnének tenni valamit azért, hogy a világ energetikailag és környezetileg fenntarthatóbban működjön. Mindenkinek erős kötődése van a fenntartható energetikai megoldások iránt, szabadidőnkben erről olvasunk és ezért kelünk fel vasárnap hajnalban is...
Az alapítók Bandi, Peti, Marci, Norbi és Zoli, illetve a többi leendő kollégád is elkötelezett híve a rugalmas és a kor igényeit minden tekintetben kielégítő munkahelyi környezetnek. Ez a kötetlen munkaidőben, a magánélet és család kiemelt szerepében, a tanulmányok fontosságában, az elfogadó és bátorító légkörben nyilvánul meg.
3

Téged keresünk, ha kíváncsi vagy, mert hisszük, hogy kíváncsisággal és tudásvággyal bármilyen tapasztalatot pótolni lehet. Ezen kívül légy önálló, felelősségteljes, rendelkezz magas szintű angol nyelvtudással. Szerencsés, ha a problémák helyett a megoldásokra tudsz koncentrálni. A cég jelenlegi életszakaszában kritikus számunkra, hogy tudj csapatban gondolkodni és hosszú távra tervezz velünk. Az energetika és a fenntarthatóság iránti kiemelt érdeklődés, illetve ezen a területen szerzett előképzettség mindenképpen előny, de emlékszel még mit mondtunk a kíváncsiságról?
4

A versenyképes fizetésen és eszközök (laptop, telefon, stb.) biztosításán kívül bizonyos pozíciókban rezsitámogatásra, céges autóra, teljesítmény alapú jutalékra vagy akár munkavállalói részvényprogramban való részvételre is számíthatsz. Valamint a munkaidőt rugalmasan kezeljük, az eredmények és a feladatok elvégzését fontosabbnak tartjuk annál, hogy ki mennyi időt tölt a számítógépe előtt vagy az irodában. A munka-magánélet egyensúlyát lényegesnek tartjuk, ezért például hiába szükséges szombaton bepótolni egy nemzeti ünnepet, mi sosem tartunk szombati munkanapokat, illetve a legtöbb pozícióban legalább heti 2 home-office napot biztosítunk.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdés esetén munkatársaink állnak rendelkezésére