Pályázatok, támogatások

DEXIC Accelerator program

14.09.2019.
1 min

A DEXIC Accelerator egy 6 hetes program, amely a csehországi Liberec városában zajlik. 2019-ben 140 digitális startup jelentkezett a programba. A pályázatok nemcsak a Cseh Köztársaságból és Szlovákiából érkeztek, hanem Európa és a világ más részeiből, köztük Ázsiából vagy Oroszországból is. A kétfordulós kiválasztási folyamatot követően 6 másik ígéretes startuppal közösen 4 területen - termék, üzleti modell, befektetőkkel folytatott tárgyalások és mindenekelőtt marketing és értékesítés - az alapkompetenciáik fejlesztésére összpontosítottunk.

A programban számos olyan tudással gazdagodtunk, amelyek jó alapot adtak a termékünk, az ideális ügyfelünk és a célpiacunk jobb definiálásához. Többek között ez a program segítette elő azt, hogy az öt személyes csapatból vállalkozást formáljunk és megszerezzük az első fizető ügyfeleinket. A megoldásunk már ebben a korai fázisban is felkeltette a csehországi E.ON és más nemzetközileg is ismert cégek érdeklődését.

A DEXIC Accelerator nyilvános #DEMODAY rendezvénnyel zárult. "A program célja az volt, hogy támogassa azokat a digitális startupokat, amelyekről szilárd meggyőződésünk, hogy innovatív ötleteik nagy potenciállal rendelkeznek ahhoz, hogy új és gazdagító termékeket hozzanak a társadalom számára. Gyakran tőkére van szükségük, vagy hiányoznak bizonyos kiegészítő készségek" - mondta Jan Kubalík vezető mentor.

Hálásak vagyunk a DEXIC csapatának, hogy részt vehettünk a programban.


Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdés esetén munkatársaink állnak rendelkezésére